GEEF JULLIE KOOR EEN BOOST!

Willen jullie je koor een boost geven en op een hoger niveau tillen en er alles uithalen voor jullie komende concert of optreden? Monique maakt een workshop op maat zodat jullie straks samen gaan knallen op het podium. Mogelijkheden : Lax Vox / Blenden / Dynamiek / Warming up & Cooling down / Podiumpresentatie / Opstelling / Songs uit eigen repertoire / Nieuwe songs / Inzingers.

Monique bied 3 type workshops aan met de mogelijkheid voor een comeback om de laatste puntjes op de i te zetten. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

.

Monique is een allround dirigent en heeft ervaring met uiteenlopende koren, waaronder : jeugdkoor, gemengd koor, vrouwenkoor, popkoor, klassiek koor, koor met band, koor met symfonieorkest, koor met strijkers, a capella, close harmony, barbershopkoor, operette, kinderkoor, theaterproducties, kerkkoren, projectkoren en vocal group.

Ze heeft tijdens haar studie Accordeon te Enschede, het vak ensembleleiding gevolgd. Door haar blijvende interesse in dirigeren heeft ze dit aan het conservatorium te Arnhem voortgezet bij Lex Veelo. Daarna heeft ze o.a. privélessen orkestdirectie gevolgd bij Ger Vos, Kerry Woodward en Marcus la Fleur. Tevens heeft ze deelgenomen aan de Masterclass Koordirectie van Alistair Lilly, dirigent van het koor van de Nationale Reisopera.

.

WORKSHOP 2,5 UUR

Direct aanmelden

WORKSHOP DAGDEEL

Direct aanmelden

WORKSHOP GEHELE DAG

Direct aanmelden