Algemene Voorwaarden
Deze algemene voorwaarden zijn geldig per 1 januari 2020 en van toepassing op alle lessen, workshops en acties die worden aangeboden door Monique Kokkeler.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven voor een proefles, een actie of een workshop via de website of via info@moniquekokkeler.nl Wanneer je een bevestiging hebt ontvangen per mail is je inschrijving voor de proefles, actie of workshop definitief.

Inschrijven voor een proefles
Dit kan een proefles betreffen voor een privé, duoles of groepsles. Aan de proefles voor een privé- of duoles, groepsles zijn kosten verbonden. Voor deze les betaal je eenmalig € 15,00 p.p.  (excl. btw voor leerlingen van 21 jaar en ouder). Voor het afzeggen van een proefles wordt de 24-uurs regel toegepast. Als je binnen 24 uur voor de gemaakte afspraak afzegt, wordt de proefles wel in rekening gebracht. Zeg je eerder af, dan heb je recht op een nieuwe afspraak.

Inschrijven voor een workshop / aanbieding of actie
Wanneer je je inschrijft voor een workshop, aanbieding of actie ontvang je een bevestigingsmail en is je inschrijving definitief. Wanneer je een week voor de workshop afzegt, brengen wij de helft van de kosten voor de workshop in rekening. Wanneer je minder dan 48 uur van tevoren afzegt, wordt het volledige workshop bedrag in rekening gebracht. Er bestaat dan de mogelijkheid om iemand anders in jouw plaats te laten gaan, dit gaat altijd in overleg.

Lesvorm
Het is mogelijk om wekelijks les te nemen of om de 14 dagen. (privé / duo / groepsles ) In onderling overleg wordt er een dag en tijdstip afgesproken. Je kan een bundel afnemen van 5 lessen of 10 lessen.

Vakantie / Feestdagen

Monique hanteert de schoolvakanties van het basisonderwijs regio Noord Nederland. In de schoolvakanties en op feestdagen zullen er geen lessen worden gegeven, tenzij anders afgesproken.

Verhindering

Indien de leerling verhinderd is en niet op afgesproken tijdstip bij de les aanwezig is, blijft het lesgeld verschuldigd. De les kan niet worden ingehaald, tenzij vooraf anders afgesproken. Wanneer door ziekte van mij, of een andere omstandigheid de les niet door kan gaan, wordt de les of workshop zo spoedig mogelijk ingehaald. Samen met de leerling(en) wordt een geschikt tijdstip bepaald.

Gegevens
Wanneer je je bij ons inschrijft ga je ermee akkoord dat we jouw e-mail adres in ons nieuwsbrieven bestand opslaan. Het is te allen tijde mogelijk om je uit te schrijven voor de nieuwsbrieven. Je vindt hiervoor onderaan de nieuwsbrief een link. Daarnaast slaan we jouw gegevens op in ons klantenbestand. Dit is belangrijk zodat we je altijd kunnen bereiken mochten er zich vragen of onduidelijkheden voordoen. Daarnaast gebruiken we je gegevens voor het versturen van de facturen. Deze gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.