AGENDA

.

MAANDAG 26 OKTOBER 2020

GRATIS INLOOPLES ZANG EN ACCORDEONLES IN OLDENZAAL

Kom gezellig langs op de inlooples voor zangles en accordeonles. Hier kan je alvast de accordeon uitproberen en kennis maken met bevoegd docente Monique Kokkeler. Je bent maandagavond 26 oktober van harte welkom van 19.00 tot 20.30 uur in De Bongerd, Paukenlaan 1 te Oldenzaal. Graag even aanmelden dat je langs komt, dit ook i.v.m. de Corona. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Tot ziens op 26 oktober!

Direct aanmelden

.

MAANDAG 2 NOVEMBER 2020

STEMVORMING – MUZIESCHOOL BERKELLAND SEGNOCOLLECTIEF

In 10 lessen in groepsverband zal Monique jullie bewust maken van de mogelijkheden van je stem. De lessen worden elke maandagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur in Assink in Neede vanaf maandag 2 november 2020. Aan bod komt de warming-up van de stem, lax vox, klankkleur, intonatie, houding en het kleuren van de stemmen. Meld je aan, want vol = vol.

Ja, ik doe mee!

.

MAANDAG 2 NOVEMBER 2020

MAESTRO

Iedereen die interesse heeft in dirigeren is welkom! Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om een koor te dirigeren? Of ben je amateur dirigent en wil je graag tips & tricks en feedback? De dirigent van jullie koor of ensemble is plotseling ziek geworden, wat nu? Ben jij de redder in nood? Geef je dan op voor de workshop “Maestro” om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Vrijdag 2 november 2020
Aanvang : 19.30 – 21.00 uur
Locatie : Paus Joannesschool, Floraparkstraat 155 te Enschede

Ja, ik doe mee!

.

DONDERDAG 5 NOVEMBER 2020 

STEMVORMING DINKELLAND – DOCENTENCOLLECTIEF DA CAPO DINKELLAND 

KULTURHUS DENEKAMP

In 10 lessen in groepsverband zal Monique jullie bewust maken van de mogelijkheden van je stem. De lessen worden elke donderdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur in Kulturhus Denekamp vanaf 5 november. Aan bod komt de warming-up van de stem, lax vox, klankkleur, intonatie, houding en het kleuren van de stemmen. Meld je aan, want vol = vol. De kosten bedragen 100 euro voor de gehele cursus.

Ja, ik doe mee!

.

DA CAPO DINKELLAND

Meld je aan voor een gratis proefles Zang of Accordeon bij Da Capo Dinkelland in : Deurningen, Ootmarsum, Rossum, Denekamp, Ootmarsum, Saasveld, Tilligte en Weerselo.

www.muziekindinkelland.nl

.

SEGNO COLLECTIEF

Het Segnocollectief verzorgt de muzieklessen in Berkelland en omstreken : Beltrum, Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo.

Meld je aan voor een proefles via de site : www.segnocollectief.nl

.

18 SEPTEMBER 2021

Huwelijksceremonie – Hengelo
Harp : Janne-Minke Nijp
Zang : Monique Kokkeler