AGENDA

ZANGLES & ACCORDEONLES

.

Monique is weer gestart met het geven van Zang en Accordeonlessen in Enschede, Losser en Hengelo (Ov.) en tevens bij Da Capo in Dinkelland (Denekamp, Weerselo, Deurningen, Ootmarsum, Rossum, Saasveld en Tilligte) en Musikschule Ochtrup in Duitsland.

Heb je altijd al accordeon willen leren spelen of wil je graag beter leren zingen? Ik help je er graag bij! Meld je aan voor een proefles, dan gaan we samen muziek maken!

Proefles!

.

GEEF JULLIE KOOR EEN BOOST!

Vanaf 1 juli is het weer toegestaan om samen te gaan zingen in een koor, wel op 1,5 meter afstand en bij voorkeur in een zigzagformatie en altijd in een goed geventileerde ruimte. Willen jullie je koor in een korte tijd op een hoger niveau tillen en er alles uithalen voor jullie komende concert of optreden? Monique denkt graag met jullie mee om een leerzame en inspirerende workshop samen te stellen om zo te knallen op het podium.

Direct aanmelden

.

WORKSHOP MAESTRO

Iedereen die interesse heeft in dirigeren is welkom! Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om een koor te dirigeren? Of ben je amateur dirigent en wil je graag tips & tricks en feedback? De dirigent van jullie koor of ensemble is plotseling ziek geworden, wat nu? Ben jij de redder in nood? Geef je dan op voor de workshop “Maestro” om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Ja, ik doe mee!