ACCORDEONLES

Begint het bij u ook te kriebelen bij het horen van een Franse musettewals of een hartstochtelijk gespeelde Argentijnse tango? Misschien wordt u vrolijk bij het horen van de Tex-Mex muziek van de groep Rowen Heze! En als uw hart sneller gaat kloppen bij de sprankelende ritmes van de Balkan of bij de melancholische melodieën uit Ierland, Rusland of Scandinavië, dan is het Accordeon een logische keuze.

Ook als u geen noten kunt lezen, is het geen probleem om accordeon te leren. Voor jong en oud, beginners of gevorderden. Uw lesprogramma is helemaal af te stemmen en in te vullen naar uw wensen. Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak voor een kennismakingsles. De lessen worden in Enschede gegeven.

.

Proefles

30 minuten

€ 19,50 excl. btw

Boek een proefles

.

Privéles

30 minuten

€ 19,50 excl. btw

Boek een privéles

.

Duoles

45 minuten

€ 14,50 excl. btw p.p.

Boek een duoles

.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Inschrijving 
Inschrijving geschied d.m.v. een inschrijvingsformulier en bevestiging van Monique Kokkeler. Met het ondertekenen hiervan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. De eerste maand is een proefmaand, hierna geld een opzegtermijn.

Lesvorm
Het is mogelijk om wekelijks les te nemen of om de 14 dagen ( privé / duo / groepsles ). In onderling overleg wordt er een dag en tijdstip afgesproken.

Vakantieregeling
Tijdens basisschool vakanties en feestdagen is er geen les.

Verhindering
Bij ziekte of verhindering dienen lessen altijd tijdig te worden afgezegd. Wordt een les meer dan 24 uur vor de afspraak afgezegd, dan heb je het recht om deze op een ander tijdstip in te halen. Lessen die minder dan 24 uur van te voren worden afgezegd moeten gewoon worden doorbetaald.

Opzegtermijn
Als u de lessen wilt beëindigen, geldt er een opzegtermijn van 1 maand. Gedurende het opzegtermijn is het lesgeld verschuldigd, onafhankelijk van het feit of er lessen worden gevolgd. Afmelding is schriftelijk mogelijk per mail.

.

BIOGRAFIE

Monique Kokkeler begon op 10 – jarige leeftijd met Accordeon spelen. Ze werd op 14 – jarige leeftijd toegelaten tot de vooropleiding van het Conservatorium te Enschede. Hier is ze overgestapt naar C – griff Accordeon. In 1998 is ze begonnen met de vakopleiding Docerend Musicus Accordeon, die ze heeft voltooid aan de Hogeschool van de Kunsten te Arnhem in 2001.

Tijdens haar studie heeft ze masterclasses gevolgd bij Friedrich Lips en Maurizio Spiridigliozzi en is ze invalster geweest bij Accordeon Ensemble D’acht. Ook heeft ze meegewerkt aan de cabaret voorstelling Mooi Rood, van Caja van de Werf. In 2001 heeft ze een theater tournee door Nederland en België, gemaakt met de voorstelling “Kleine kleine zeemeermin” op tekst van Imme Dros en muziek van Bernard van Beurden.

Ze is dirigent geweest van verschillende accordeonorkesten. Momenteel geeft ze les bij het Segnocollectief te Berkelland, en Musikschule Ochtrup in Duitsland. Tevens geeft ze privéles accordeon in Enschede.