ACCORDEONLES IN TWENTE
Begint het bij jou ook te kriebelen bij het horen van een Franse musettewals of een hartstochtelijk gespeelde Argentijnse tango? Misschien wordt je vrolijk bij het horen van de Tex-Mex muziek van de groep Rowen Heze! En als je hart sneller gaat kloppen bij de sprankelende ritmes van de Balkan of bij de melancholische melodieën uit Ierland, Rusland of Scandinavië, dan is het Accordeon een logische keuze.

Ook als je geen noten kunt lezen, is het geen probleem om accordeon te leren. Voor jong en oud, beginners of gevorderden. Het lesprogramma is helemaal af te stemmen en in te vullen naar jouw wensen.

DUOLES / GROEPSLES 
Wil je graag accordeonlessen volgen, maar liever niet alleen? Dan kun je je samen met iemand anders inschrijven voor duolessen. Ook met een groepje enthousiastelingen is het mogelijk om accordeon te spelen.

EERST EEN KEERTJE PROBEREN? VRAAG DAN EEN PROEFLES AAN!
Lijkt het jou leuk om accordeonlessen te volgen, maar wil je eerst een keertje proberen zodat je kunt ontdekken of het echt iets voor je is? Dan kun je een vrijblijvende proefles volgen. Monique zal zorgen voor een accordeon waarop je kan spelen met de proefles.

.

HUREN OF KOPEN?
Ze zijn er in allerlei kleuren, rood, wit, blauw, zwart, geel, paars… met parelmoeren toetsen, en ook in allerlei groottes met verschillende mogelijkheden. Maar welk merk accordeon kan ik het beste kopen? En met hoeveel bassen? Er zijn ook elektronische accordeons waarop je nog meer mogelijkheden hebt.

Wil je niet gelijk een accordeon aanschaffen, maar eerst kijken of het wat voor je is? Dan kan je het beste huren. Als je een accordeon wilt kopen, dan wil accordeondocente Monique Kokkeler je daarin graag adviseren en met je mee denken. Tevens zal Monique je tips geven waar je zoal op moet letten bij het kopen van een accordeon.

.

TARIEVEN

Hieronder vind je de tarieven van de verschillende accordeonlessen.
* De genoemde tarieven gelden per persoon
* Ben je onder de 21 jaar, dan betaal je geen btw
* Klik hieronder voor de algemene voorwaarden voor accordeonles

Algemene voorwaarden

.

PROEFLES

€ 15,00 excl. btw

Les van 30 minuten

Vrijblijvend

Tips & Trucs op maat

Inschrijven proefles

PRIVÉLES ACCORDEON

€ 19,50 excl. btw

Les van 30 minuten

Tips & Trucs op maat

Elke week of 1x in de 14 dagen

Inschrijven privéles

DUOLES ACCORDEON

€ 19,50 excl. btw p.p.

Les van 45 minuten

Gezellig met z’n 2en

Elke week of 1x in de 14 dagen

Inschrijven Duoles

GROEPSLES ACCORDEON

€ 17,50 excl. btw p.p.

Les van 60 minuten

Arrangement op maat

Elke week of 1x in de 14 dagen

Inschrijven Duoles

.

LOCATIES

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en voor het plannen van een proefles en vraag naar de mogelijkheden. Een andere dag en locatie is bespreekbaar.

LOCATIE ENSCHEDE

Maandag & Woensdag

Paus Joannesschool
Floraparkstraat 155
7531 XG  ENSCHEDE

LOCATIE HENGELO

Maandag & Woensdag

Kulturhus Hasselo
Henry Woodstraat 62
7558 CP  HENGELO

LOCATIE LOSSER

Donderdag

Centrum

.

EEN ORIGINEEL CADEAU!

Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een accordeonles cadeau. Je krijgt dan een exclusieve voucher toegestuurd, zodat jij een origineel cadeautje weg kunt geven!

* Deze cadeau voucher is 1 jaar geldig
* Deze voucher geeft recht op 1 of 5 accordeonlessen van 30 minuten
* De datum voor de accordeonles wordt in overleg bepaald
* De voucher wordt per post naar je toegestuurd

Bestel gelijk deze exclusieve voucher voor accordeonles! Klik op de juiste knop hieronder om door te gaan met bestellen zodat jij binnenkort iemand heel leuk kunt verrassen.

.

1 ACCORDEONLES VAN 30 MIN. CADEAU

Voucher t.w.v.  25,00 excl. btw

Feestelijk verpakt incl. verzendkosten

Geef 1 les cadeau

5 ACCORDEONLESSEN VAN 30 MIN. CADEAU

Voucher t.w.v. 95,00 excl. btw

Feestelijk verpakt incl. verzendkosten

Geef 5 lessen cadeau

.

BIOGRAFIE

Monique Kokkeler begon op 10 – jarige leeftijd met Accordeon spelen. Ze werd op 14 – jarige leeftijd toegelaten tot de vooropleiding van het Conservatorium te Enschede. Hier is ze overgestapt naar C – griff Accordeon. In 1998 is ze begonnen met de vakopleiding Docerend Musicus Accordeon, die ze heeft voltooid aan de Hogeschool van de Kunsten te Arnhem in 2001.

Tijdens haar studie heeft ze masterclasses gevolgd bij Friedrich Lips en Maurizio Spiridigliozzi en is ze invalster geweest bij Accordeon Ensemble D’acht. Ook heeft ze meegewerkt aan de cabaret voorstelling Mooi Rood, van Caja van de Werf. In 2001 heeft ze een theater tournee door Nederland en België, gemaakt met de voorstelling “Kleine kleine zeemeermin” op tekst van Imme Dros en muziek van Bernard van Beurden.

Ze is dirigent geweest van verschillende accordeonorkesten. Momenteel geeft ze les bij het Segnocollectief te Berkelland, en Musikschule Ochtrup in Duitsland. Tevens geeft ze privéles accordeon in Enschede, Losser en Hengelo.