ACCORDEONLES IN TWENTE

De accordeon is een compact instrument waarop je elke muziekstijl kunt spelen, van klassiek tot pop, jazz en volksmuziek. De vrolijke en frisse klanken van de accordeon zijn direct herkenbaar.

Wil je graag accordeon leren spelen? Monique zal je stapsgewijs helpen om de accordeon nog beter te leren beheersen. Ook als je geen noten kunt lezen, is het geen probleem om accordeon te leren. Voor jong en oud, beginners of gevorderden, het lesprogramma is helemaal af te stemmen en in te vullen naar jouw wensen. De lessen zijn in Losser, Hengelo en Enschede. Vraag naar de mogelijkheden!

EERST EEN KEERTJE PROBEREN? VRAAG DAN EEN PROEFLES AAN!

Lijkt het jou leuk om accordeonlessen te volgen, maar wil je eerst een keertje proberen zodat je kunt ontdekken of het echt iets voor je is? Dan kun je een vrijblijvende proefles volgen. Monique zal zorgen voor een accordeon ( knop of klavier ) waarop je kan spelen met de proefles.

.

HUREN OF KOPEN?

Ze zijn er in allerlei kleuren en ook in allerlei groottes met verschillende mogelijkheden. Tevens zijn er ook elektronische accordeons waarop je nog meer mogelijkheden hebt.

Wil je niet gelijk een accordeon aanschaffen, maar eerst kijken of het wat voor je is? Dan kan je het beste huren. Als je een accordeon wilt kopen, dan wil accordeondocente Monique Kokkeler je daarin graag adviseren en met je mee denken. Tevens zal Monique je tips geven waar je zoal op moet letten bij het kopen van een accordeon.

TARIEVEN

Hieronder vind je de tarieven van de verschillende accordeonlessen.
* De genoemde tarieven gelden per persoon
* Ben je onder de 21 jaar, dan betaal je geen btw
* Klik hieronder voor de algemene voorwaarden voor accordeonles

Algemene voorwaarden

.

.

.

PROEFLES

€ 15,00 excl. btw

Les van 30 minuten

Vrijblijvend

Tips & Trucs op maat

Inschrijven proefles

PRIVÉLES ACCORDEON

€ 21,50 excl. btw

Les van 30 minuten

Tips & Trucs op maat

Elke week of 1x in de 14 dagen

Inschrijven privéles

DUOLES ACCORDEON

€ 25,00 excl. btw p.p.

Les van 45 minuten

Gezellig met z’n 2en

Elke week of 1x in de 14 dagen

Inschrijven Duoles

.

BIOGRAFIE

Monique Kokkeler begon op 10 – jarige leeftijd met Accordeon spelen. Ze werd op 14 – jarige leeftijd toegelaten tot de vooropleiding van het Conservatorium te Enschede. Hier is ze overgestapt naar C – griff Accordeon. In 1998 is ze begonnen met de vakopleiding Docerend Musicus Accordeon, die ze heeft voltooid aan de Hogeschool van de Kunsten te Arnhem in 2001.

Tijdens haar studie heeft ze masterclasses gevolgd bij Friedrich Lips en Maurizio Spiridigliozzi en is ze invalster geweest bij Accordeon Ensemble D’acht. Ook heeft ze meegewerkt aan de cabaret voorstelling Mooi Rood, van Caja van de Werf. In 2001 heeft ze een theater tournee door Nederland en België, gemaakt met de voorstelling “Kleine kleine zeemeermin” op tekst van Imme Dros en muziek van Bernard van Beurden.

Ze is dirigent geweest van verschillende accordeonorkesten. Momenteel geeft ze les bij het Da Capo Dinkelland Muziekonderwijs en Musikschule Ochtrup in Duitsland. Tevens geeft ze privéles accordeon in Enschede, Hengelo en Losser.