.

Monique Kokkeler start met het geven van Zangles en Accordeonles in Oldenzaal.

Zangles
Is zingen jouw passie? En wil je graag nog beter leren zingen en ontdekken wat je allemaal met je stem kunt? Monique vindt het belangrijk dat je plezier hebt in het zingen en ook dat je leert je stem te ontwikkelen en te begrijpen om nog beter en makkelijker te kunnen zingen. Ook is het mogelijk om met iemand anders je in te schrijven voor duo zanglessen of met een groepje! Maak een afspraak voor een proefles zang of accordeon en ontvang leuke tips en tricks.

Accordeonles
Wil je graag accordeon leren spelen? Monique zal je stapsgewijs helpen om de accordeon nog beter te leren beheersen. Ook als je geen noten kunt lezen, is het geen probleem om accordeon te leren. Voor jong en oud, beginners of gevorderden, het lesprogramma is helemaal af te stemmen en in te vullen naar jouw wensen.

Meld je aan voor een proefles en graag tot ziens!

Zangles en Accordeonles in Oldenzaal