ACCORDEON – Monique Kokkeler
ACCORDEON 2017-08-28T14:33:52+00:00

Begint het bij u ook te kriebelen bij het horen van een Franse musettewals of een hartstochtelijk gespeelde Argentijnse tango? Misschien wordt u vrolijk bij het horen van de Tex-Mex muziek van de groep Rowen Heze! En als uw hart sneller gaat kloppen bij de sprankelende ritmes van de Balkan of bij de melancholische melodieën uit Ierland, Rusland of Scandinavië, dan is het Accordeon een logische keuze.

Ook als u geen noten kunt lezen, is het geen probleem om accordeon te leren. Voor jong en oud, beginners of gevorderden. Uw lesprogramma is helemaal af te stemmen en in te vullen naar uw wensen. Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak voor een kennismakingsles. De lessen worden in Enschede en Losser gegeven.

Monique Kokkeler begon op 10 – jarige leeftijd met Accordeon spelen. Ze werd op 14 – jarige leeftijd toegelaten tot de vooropleiding van het Conservatorium te Enschede. Hier is ze overgestapt naar C – griff Accordeon. In 1998 is ze begonnen met de vakopleiding Docerend Musicus Accordeon, die ze heeft voltooid aan de Hogeschool van de Kunsten te Arnhem in 2001. Tijdens haar studie heeft ze masterclasses gevolgd bij Friedrich Lips en Maurizio Spiridigliozzi en is ze invalster geweest bij Accordeon Ensemble D’acht. Ook heeft ze meegewerkt aan de cabaret voorstelling Mooi Rood, van Caja van de Werf. In 2001 heeft ze een theater tournee door Nederland en België, gemaakt met de voorstelling “Kleine kleine zeemeermin” op tekst van Imme Dros en muziek van Bernard van Beurden.

EEN GREEP UIT HAAR REPERTOIRE 

Adagio in G Majeur Wolfgang Amadeus Mozart
Air Johann Sebastian Bach
Adios nonino Astor Piazzolla
Libertango Astor Piazzolla
Sens Unique Astor Piazzolla
Sonates Domenico Scarlatti

 

 TARIEVEN
 Kennismakingsles  30 minuten  19.50 excl. Btw
 Privéles  30 minuten  19.50 excl. Btw
 Privéles  45 minuten  29.25 excl. Btw
 Duoles  ( p.p. )  45 minuten  14.50  excl. Btw

* lessen vanaf 21 jaar zijn met 21 % Btw