ACCORDEON 2018-05-27T12:46:07+00:00

Begint het bij u ook te kriebelen bij het horen van een Franse musettewals of een hartstochtelijk gespeelde Argentijnse tango? Misschien wordt u vrolijk bij het horen van de Tex-Mex muziek van de groep Rowen Heze! En als uw hart sneller gaat kloppen bij de sprankelende ritmes van de Balkan of bij de melancholische melodieën uit Ierland, Rusland of Scandinavië, dan is het Accordeon een logische keuze.

Ook als u geen noten kunt lezen, is het geen probleem om accordeon te leren. Voor jong en oud, beginners of gevorderden. Uw lesprogramma is helemaal af te stemmen en in te vullen naar uw wensen. Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak voor een kennismakingsles. De lessen worden in Enschede gegeven.

Monique Kokkeler begon op 10 – jarige leeftijd met Accordeon spelen. Ze werd op 14 – jarige leeftijd toegelaten tot de vooropleiding van het Conservatorium te Enschede. Hier is ze overgestapt naar C – griff Accordeon. In 1998 is ze begonnen met de vakopleiding Docerend Musicus Accordeon, die ze heeft voltooid aan de Hogeschool van de Kunsten te Arnhem in 2001. Tijdens haar studie heeft ze masterclasses gevolgd bij Friedrich Lips en Maurizio Spiridigliozzi en is ze invalster geweest bij Accordeon Ensemble D’acht. Ook heeft ze meegewerkt aan de cabaret voorstelling Mooi Rood, van Caja van de Werf. In 2001 heeft ze een theater tournee door Nederland en België, gemaakt met de voorstelling “Kleine kleine zeemeermin” op tekst van Imme Dros en muziek van Bernard van Beurden.

EEN GREEP UIT HAAR REPERTOIRE 

ACCORDEONLES

KOOPJESHOEK